אגסים בצבע ארגמן
מרכיבים
4 אגסים בשלים בגודל בינוני
¼ כוס מיץ פטל ממותק ללא סוכר
¾ כוס מים
½ כפית קינמון
אופן ההכנה:
מקלפים וחוצים את האגסים, מסלקים את הגלעינים ומסדרים
בכלי פיירקס שתכולתו 4 כוסות.
שמים את הסירופ והמים בסיר בינוני, מכניסים את הקינמון
ומרתיחים. יוצקים את הנוזל על האגסים.
מכסים את הכלי ואופים בתנור בחום בינוני
(180 מעלות צלזיוס) במשך 20 דקות. מסירים את המכסה,
הופכים את האגסים ואופים (ללא מכסה)
במשך 5-10 דקות נוספות, עד שהאגסים מתרככים.
מגישים את האגסים עם הרוטב.
8 מנות- 69 קלוריות למנה
בתאבון!