פשטידת סלק ובטטה
מרכיבים
3 עלי סלק
בצל
חצי בטטה
יוגורט
ביצה
ותבלינים
אופן ההכנה:
שוטפים היטב אל עלי הסלק וחותכים אותם לחתיכות כמו סלט, את הבצל חותכים לחתיכות קטנות, ביחד מכניסים למחבת עם כף שמן ומאדים כחמש דקות, מוציאים לקערה להתקרר. לתוך הקערה מגרדים חצי בטטה, מוסיפים את היוגורטלבןגבינה לבנה, והביצה, מתבלים עם מלח, פלפל שחור, קצת הל לפי הטעם.
מניחים בתבנית פיירקס אישית מרוחה טיפה בשמן, ומפזרים מעל חופן של שומשום.
מכניסים לתנור חם כ 40 דקות, ובתאבון.
נהנים מכל ביס!