דיאטה | דיאטות | אימון אישי להרזיה | לרדת בקלות

דיאטה, דיאטות, אימון אישי
האם משקלך תקין?
דיאטות - מאמן אישי
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי
ק"ג
שם:
טלפון:
דיאטה - תפריט אישי
נציג יצור עמכם קשר בהקדם
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי

יש לך שאלה שקשורה לתזונה? זקוק לעזרה בדיאטה?
יסמין חיו משיבה לשאלותכם.
הוסף הודעה הוסף תגובה SForum
לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...amit145 2009-06-23 16:44:56
שלום, אני בת 30 גובה 164 ס"מ ושוקלת 65 ק"ג. לאחרונה התחלתי דיאטה באופן פרטני,ע"פ תפריט שאותו קיבלתי מהדיאטטנית שלי בזמן עבר שעשיתי דיאטה אחרת. מדובר בתפריט של כ 1200 קלוריות ביום,למרות שלא תמיד אני מצליחה לאכול בדיוק על פיו אך כאשר זה קורה יוצא שאני אוכלת פחות מ 1200 קלוריות ולא מסודר,בעיקר בגלל סדר היום שלי והעבודה. בנוסף לכך,אני מקפידה לעשות ספינינג אירובי ופילאטיס בממוצע כחמש פעמים בשבוע. חוץ מזה שירדתי 2 קילו בחודש האחרון,אני נשארת תקועה על 65 קילו ולא מצליחה לרדת גרם. אני אמנם לא עולה אבל המטרה שלי היא להוריד כ 8 קילו נוספים וממה שקורה עכשיו זה נראה בלתי אפשרי! אני רוצה לציין שבעבר עשיתי דיאטות מפעם לפעם עם הצלחות מתונות וחלקיות. בנוסף בדיקות דם ותפקוד בלוטת התריס שעשיתי לא הראו כל דבר חריג. רציתי לשאול,ממה שסיפרתי כעת,מה יכולה להיות סיבה אפשרית והגיונית שבגללה כ"כ קשה לי לרדת ואני תקועה על המשקל הזה? אני מוכנה לעבור שינוי בתפריט או בכל דבר אחר אבל לא יודעת מה לעשות.. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. תודה עדי.
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יסמין חיו - מנהלת הפורום 2009-06-29 10:36:22
שלום עדי
לפי מה שאת מתארת , את בחורה מאוד פעילה פיזית וכיוון שכך, תפריט של 1200 קלוריות אינו מספיק לדעתי.
אם את עושה אירובי / ספינינג 5 פעמים בשבוע, זה אומר שהתפריט שלך צריך להיות לפחות 1400 קלוריות ובתוכו לא מעט פחמימות מלאות ומורכבות, מה שאני מניחה שאין לך מספיק וזאת לאור העובדה שאינך מרזה.
סיבה נוספת שיכולה להיות היא שגופך רגיל לדיאטות ולכן את מרזה בקצב איטי.
אני ממליצה לך לשנות את התפריט גם לשם גיוון וגם כי הוא לא מספק, וזאת כמובן רק מול אשת מקצוע.
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...amit145 2009-06-30 20:01:19
את בעצם אומרת לי שאפשרות לסיבה שבגללה אני לא מרזה אני אוכלת מעט? איך זה יתכן..?
אני מנסה להבין איך הוספה של קלוריות לכיוון ה 1400 תוכל לעזור לי לרדת ולמה דווקא פחמימות מלאות ומורכבות? ההגיון שלי אומר הפוך,אשמח להסבר מפורט יותר.
שאלה נוספת היא - אם אעבור לדיאטת ירקות,אוכל פחות פחמימות ופחות חלבונים,אעשה מה שנקרא דיאטת "כאסח",האם זה יקדם אותי אל המטרה?
לא ציינתי אבל השאיפה היא להוריד כמה שיותר ק"ג בכמה שפחות זמן.. (יש לי ארוע חשוב בקרוב :)
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יסמין חיו - מנהלת הפורום 2009-07-01 09:54:16
שלום עדי
את לא בכיוון הנכון.
כדי לרזות מערכת העיכול צריכה לעבוד. אם תאכלי מעט מאוד קלוריות היא לא תעבוד מספיק , הגוף יכנס למגננה ולא ישחרר שומנים. הוא יפרק שריר, אבל לא שומן.
רוצה לרזות? הדרך הכי טובה היא לאכול כמו שצריך - 5 ארוחות ביום ולא גדולות מידי , תני לגוף שלך פחמימות מלאות - בשעות היום ולא בשעות הערב, תני חלבון ותני הרבה ירקות.
דיאטת כסאח תביא אותך למשקל נמוך מהר, אבל את תגיעי עם חוסרים בגוף שמיד אחרי שתסיימי את ההרזיה, את תתחילי לעלות חזרה ואף להוסיף משקל בריבית.
יקירתי, את זקוקה לעזרה מקצועית מדיאטנית או תזונאית שתרכיב לך תפריט נכון ושתתן לך מסגרת טובה ותומכת מידי יום.
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...שם בדוי 2009-07-20 15:06:21
שלום יסמין
אני בת 17 1.63 ושוקלת 77 כבר שלוש שנים שאני בדיאטה עצמית בשנה הראשונה ירדתי 30 קילו ובשנתיים האחרונות אני לא רק שלא ירדתי עליתי גם 7 קילו (לפני 3 שנים הייתי 100 קילו) אני מרגישה שחיי משועבדים לדיאטה הייתי אצל דיאטנית וזה לא עזר עשיתי את דיאטת הרבלייף שילמתי כ1000 שח וגם זה לא עזר ועכשיו הכסף שלי נגמר לתוכניות אחרות ואני עצמי מיואשת ב-3 שנים אלו החלפתי אוליי 50 תפריטי דיאטה מה אני יכולה עוד לעשות?
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יסמין חיו - מנהלת הפורום 2009-07-28 17:26:10
שלום לך
ראשית להפחית 30 ק"D בשנה זה די הרבה והבעיה היא שעשית דיאטה לבד ללא פיקוח וללא תפריט מבוקר שמחליפים אותו אחת לכמה שבועות.
אם הגוף מסרב לרזות כבר שנתיים למרות שאת באמת משתדלת, הרי שיש לכך סיבה - את חייבת להיעזר באיש מקצוע.
דבר שני שמאוד מפריע לך לרזות זה שאת מנסה דיאטות. פעם דיאטה כזו ופעם כדורים ואבקות וכו'.
זה נשמע שאת מחפשת דרכי קיצור, קסמים או שיקוי פלא שיגרום לך לרזות.
יקירתי, אין כזה. האמיני לי ניסיתי הכל, חיפשתי רבות. אין כזה. רק שינוי הרגלים בסיסי.
ולסיום אני חושבת שהגישה שלך לכל הענין אינה נכונה. אם את מרגישה משועבדת לדיאטות לדברייך, אזי את לא בכיוון הנכון.
את צריכה להיות מאושרת שאת בריאה יותר, שאת שולטת באוכל ולא להיפך, שהחלטת לרזות ועשית זאת.
ולהמשך הדרך - אני חוזרת ואומרת - גשי לדיאטנית או מאמנת אישית לתזונה. הירשמי למסגרת יומיומית ולא משהו אחת ל..
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יפוששש 2009-08-01 14:32:39
שלום לך!!יסמין
שמי יפה ואני שוקלת 97 ירדתי ממשקלי הנתון מלפני חצי שנה בערך 26 קילו. מאז אני ממשיכה בדיאטה ומקפידה בהתעמלות יומיומית, ספינינג, הליכות
יום יום ואני מקפידה על 1200 קלוריות ביום.מידי פעם יוצא לי לאכול פחות. אני אוכלת סלטים ירקות חזה עוף עם פירה נטול שמן מקפידה כמה שפחות להכניס שמנים לגוף..
אני נשקלת מדי שבוע ומאוכזבת מהתוצאה שאני תקועה באותו המשקל ולא זזה לא מעלה ולא מפחיתה..האם אוכל לקבל המלצמה מסויימת מה עדיף לי לעשות...? תודה מראש יפה :)
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...רוי 2009-08-03 08:02:17
אני אוכלת בריא וגם עושה ספורט הבעיה שלי היא שיש לי עצירות ולכן אני לא יורדת במישקל וגם ההרגשה היא כבדה כל הזמן

מה עושים ומה אוכלים כדי לנקות רעלים מהגוף?
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יסמין חיו - מנהלת הפורום 2009-08-03 10:47:17
שלום יפה
לידיעתך 1200 קלוריות זה ממש לא מספיק ולא הקצובה היומית. עלייך לצרוך 1500 קל' ליום אבל קל' טובות ומזינות - פחמימה מורכבת, חלבונים וכו'.
נכון שזה נשמע לא הגיוני לאכול יותר ולרזות אבל זה כך בדיוק.
הגוף שלך כנראה זקוק לשינוי תפריט לאור הירידה היפה שלך עד כה והמצב של תקיעה במשקל שאת מתארת.
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יסמין חיו - מנהלת הפורום 2009-08-03 10:49:19
שלום רוי
אם ההרגשה שלך כבדה כל הזמן סימן שמשהו באכילה שלך לא נכון. אולי הכמויות, אולי השילובים של המזונות ביחד.
כמו כן מי שסובל מעצירות, מן הסתם התפריט שלו לא נכון ולא מאוזן.
אני ממליצה לך להעזר באשת מקצוע - דיאטנית או מאמנת הרזיה אישית לצורך התאמת תפריט נכון ועתיר בסיבים ולצורך מסגרת יומיומית מסודרת שבה תוכלי לרזות נכון.
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...ורדית לוי 2009-09-09 13:39:25
היי שמי ורדית
אני לפני החתונה של בני ולמרות המאמצים אני לא מצליחה לרדת במשקל הבעיה שלי היא בערב שאני אוכלת שטויות לא מצליחה להתגבר על הדחף הזה מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את הזלילה בלילה אני גם מתעוררת כל שעה לערך וזה גורם לי לקום ולשים עוד משהו בפה
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יסמין חיו - מנהלת הפורום 2009-09-14 16:26:10
שלום ורדית
אם את זוללת בלילה , זה רק מסיבות של חוסר איזון תזונתי.
את כנראה לא אוכלת את כל אבות המזון במהלך היום, את כנראה לא אוכלת כל 3 שעות, את כנראה לא אוכלת מספיק פחמימות טובות.
ממליצה לך בחום, אם את באמת רוצה לרדת במשקל החליטי שני דברים חשובים:
א. את יורדת במשקל למען עצמך ולא למען אירוע חולף שאחריו תעלי שוב במשקל.
ב. התחילי תכנית הרזיה באימון אישי עם תזונאית שתבדוק את התפריט שלך ותבנה לך חדש , אישי וטוב.
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...מאמוש 2009-10-21 20:09:56
רווית דיאטות לא מצליחה לרדת למרות המאמצים בת 49 די מבועסת הבטן מאד מפריעה לא יכולה לצעוד יש לי בעיה בכפות רגליים מתעייפת מהר מאד מה עלי לעשות כדי לרדת אנה עזרו לי תודה לכולםםםםםםםםםםםםם
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יסמין חיו - מנהלת הפורום 2009-10-26 09:44:42
שלום לך
אולי הגיע זמן לשנות את החשיבה ולא לעשות דיאטה?
דרוש שינוי הרגלי אכילה, שינוי הרגלי קניה, שינוי הרגלי חשיבה.
כל זאת עושים רק במסגרת מסודרת , ולא בצורה של דיאטת כסאח.
הגיע זמן להבין שדיאטת כסאח נועדה לכישלון ואם את עדיין מחפשת פיתרון מהיר לבעית עודף המשקל אז זה לא המקום.
אם את מעונינת לרזות בצורה מאוזנת, לשמור על משקלך לכל החיים ולשנות מהיסוד את האכילה והחשיבה שלך, אימון אישי יכול מאוד להתאים לך.
בהצלחה!
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...רחלי 2010-02-20 10:40:33
עברתי ניתוח ברגל ושכבתי הרבה זמן בלי פעילות גופנית עליתי במשקל וגם אם אני מקפידה על התזונה אני לא יורדת
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...מירה 2010-03-19 22:30:13
שלום יסמין,
שמי מירה אני שוקלת 79 ק"ג והגובה 1.64 אני מנסה לרדת במשקל, נסיתי בכל הדרכים אבל לא ירדתי כלום.
אני מרגישה שיש לי בעיה כי לא הגיוני לעשות דיאטה ולא לרדת במשקל אפילו קילוגרם אחד. עשיתי פעם דיאטה למשך חודש הייתי אוכלת רק סלטים וקצת לחם וחזה בשר, ועושה ספורט/כושר כחצי שעה כל יום, אבל עם זאת לא ירדתי חוץ מ חצי קילו.
אני אשמח שתתני תשובה לזה כי התחלתי להתייאש מזה!
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...אווה פינטו 2010-04-02 11:02:52
שלום אני בת 19 אני שוקלת 43 אני לא שמנה אני מנסה לא לאכול אבל אני סובלת מחזירות אני פשוט לא יכולה להפסיק לאכול אני רוצה שתיהיה לי בטן שטוחה ואני לא מצליחה למרות כל המאמצים שאני עושה מה ניתן לעשות לגבי זה איך אני יכולה להרגיע את הרעב כי גם שאני לא רעבה אנימרגישה צורך לאכול בבקשה תחזרו אליי
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...חנית 2010-04-06 20:09:04
היי אני בת 31 1.68 שוקלת 59, עוסקת בספורט המון שנים, לרוב אני שוקלת בטווח של 55 אבל לאחרונה עליתי 4 קילו ואנני מצליחה להוריד אותן. הייתי שמחה לדעת כיצד ניתן להוריד אותן? ועל איזה תזונה את ממליצה- מה שכן אני שחקנית פעילה של כדורסל וכרגע נמצאת בפגרה- אשמח לעזרתך
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יסמין חיו - מנהלת הפורום 2010-06-07 14:41:44
מירה שלום!
השיטה של לצום ולאכול רק סלטים לא בריאה ולא מאוזנת. אני ממליצה לך להרשם לתכנית מסודרת עם ליווי צמוד והכי חשוב - שאיש מקצוע יבדוק מה את אוכלת כי לפי מה שאת מתארת הרגלי האכילה שלך לא נכונים כלל.
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יסמין חיו - מנהלת הפורום 2010-06-07 14:44:32
שלום אווה
לפי מה שאת רושמת, התפריט שלך לא מאוזן כלל.
אם את אוכלת ללא הפסקה גם כשאינך רעבה, יכולות להיות לכך כמה סיבות: תזונתית, הורמונלית, רגשית וכו'.
אני ממליצה לך לגשת לאיש מקצוע שיבדוק את הרגלי האכילה שלך ויתאים לך תכנית אישית להרזיה נכונה ובליווי צמוד.
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...שירה מהמרכז 2010-06-13 20:16:06
אני בת 36 שוקלת כרגע 67 ומישקלי 160, אני כ10 חודשים לאחר לידה ולא מצליחה לחזור למשקל שהתחלתי בו את ההריון 62 ק"ג וזאת לאחר שירדתי 20 ק"ג דרך דיאטנית מטעם קופת חןלים לפני ההריון. ניסיתי כ5 סוגים של דיאטות למינהם כדורים אבקות תה וכו' הוצאתי המון כספים ולא הצלחתי לרדת יותר מ3 ק"ג!!! המצב עושה אותי עצבנית ואז אני פשוט מיואשת ולא מפסיקה לאכול מעצבים.ורק שתדעי אני בקושי אוכלת אולי 2 ארוחות ביום ולא זז כלום!!!! מה עושים??
יסמין שלום אני כחצי שנהליאן 2010-06-28 03:23:53
אחרי ניתוח קיסרי לידת ביתי הבכורה במהלך ההריון עברתי ניתוח בגלל תסביב שחלה במהלך ההריון עליתי 30 קילו מ50 ל 79 אני מאד מאד מיואשת הייתי שמה בגיל 16 וב16 וחצי הורדתי 40 קילו הייתי 95 קילו בערך ובחצי שנה הורדתי את המשקל היום חצי שנה אחרי לידה לא ירדתי גרם מה עושים אני מאד מתוסכלת לא רוצה לצאת מהבית לא הוחכת לארועים לא פורחת נבולה והסובלים הם בעלי וביתי אני מסרבת ללכת איתה לטייל כל פעם שאני מסתכלת במראה אני מזדעזעת איך הרשתי לעצמי עזרי לי להחזיר את השימחה למשפחתי ולי תודה
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יסמין חיו - מנהלת הפורום 2010-08-15 14:40:56
שלום שירה
גם אני בדיוק כמוך, אחרי לידה ובתהליך חזרה למשקל הקודם.
כדאי להבחין בשני דברים : ראשית הגוף עבר טראומה, לידה והריון משבשים את כל המערכות בגוף. לכן צריך לתת לו זמן, ולהיות סבלניים ולהבין שזה יקח זמן.
שנית 0 התמדה חשובה מאוד בזמן זה. אם תאכלי לפי תפריט מסודר, תרזי לא מהר מידי, תקפידי להגיע למסגרת של תמיכה שבועית כמו אימון אישי או אימון טלפוני יומיומי , התוצאות יגיעו. אולי לא מיד, אולי לא מהר כמו בדיאטות קודמות טרם ההריון, אבל הן יגיעו!
ישר כוח!
Re: לא מצליחה לרדת במשקל - למרות כל מאמצי...יסמין חיו - מנהלת הפורום 2010-08-15 14:44:15
שלום ליאן
ראשית קיראי את מה שכתבתי לשירה. זה נוגע גם אליך.
אני ממליצה לך בחום לא לוותר, לא להישבר, לא לשבת בבית. גם את וגם ביתך התינוקת זקוקות לטיול באוויר הצח. אז עלית במשקל בהריון. אז מה? יש מישהי שלא עולה? גם אני עליתי, ולא מעט בכלל....
אז קדימה שירה יקרה, קומי, צאי מהבית, הירשמי למסגרת תומכת, רצוי מאמנת אישית שתלווה אותך כל יום ותעודד, ותעזור ברגע קשה. זה אפשרי וזה בהישג ידיך, את צריכה רק לאגור כוחות ולהתחיל.
בהצלחה!!
נושא:
תוכן:
שם/כינויי:
אימייל:

** חובה להכניס שם/כינויי ואימייל

. חזרה לפורום
 ירידה במשקל שירות לקוחות ארצי - דיאטה
דיאטה - שירותת לקוחות ארצי לרדת בקלות
03-5117848
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי

קבוצות הרזיה בימי שלישי
בקליניקה ברמת ישי
לפרטים: נערות ליווי בתל אביב זמינות בדיסקרטיות מלאה להזמנה באתר ladytelaviv.co.il Продвижение сайта о диетологии в Израиле Promoting a Dietetics Website in Israel | גלה חוויה יוקרתית עם נערות ליווי בראשון לציון באתר rai.co.il
דיאטה, ירידה במשקל, מאמן אישי
חדש!
קבוצת הרזיה ביקנעם בימי רביעי
לפרטים: נערות ליווי בתל אביב זמינות בדיסקרטיות מלאה להזמנה באתר ladytelaviv.co.il Продвижение сайта о диетологии в Израиле Promoting a Dietetics Website in Israel | גלה חוויה יוקרתית עם נערות ליווי בראשון לציון באתר rai.co.il
דיאטה, ירידה במשקל, מאמן אישי
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי
 ירידה במשקל שירות לקוחות ארצי - דיאטה
דיאטה - שירותת לקוחות ארצי לרדת בקלות
אני מעונין/ ת לקבל מכם טיפים / ניוזלטר בנושאי דיאטה ותזונה נכונה
שם:  
דוא"ל:
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי
בלעדי ללקוחותינו
מעקב צמוד יומיומי של דיאטנית
שלח פירוט אכילה וקבל חוו"ד!