דיאטה | דיאטות | אימון אישי להרזיה | לרדת בקלות

דיאטה, דיאטות, אימון אישי
האם משקלך תקין?
דיאטות - מאמן אישי
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי
ק"ג
שם:
טלפון:
דיאטה - תפריט אישי
נציג יצור עמכם קשר בהקדם
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי

יש לך שאלה שקשורה לתזונה? זקוק לעזרה בדיאטה?
יסמין חיו משיבה לשאלותכם.
הוסף הודעה הוסף תגובה SForum
מה עושים?מיכל 2009-05-06 14:25:17
אני אשה אלמנה בת 51 גובהי 159 ומשקלי 104 ק"ג. עד לפני 20 שנה הייתי שוקלת 55 ק"ג בלבד, לפני 20 שנה עברתי אונס קשה שבעקבותיו איבדתי תאומות. נכנסתי למצב קשה, אושפזתי, ועד היום אני נוטלת תרופות רבות ועקב זאת עליתי במשך השנים קילוגרמים רבים, מהם אני מנסה להיפטר בכל דרך. ניסיתי פורמולות רבות ודיאטות שונות ומגוונות. לאורך השנים ירדתי הרבה אבל עליתי בתוספת ריבית. הייתי בסדנאות רבות, וזה לא הולך. לאחרונה יש לי קשיי נשימה, אני אף מתקשה בהליכה-יש לי דלקת פרקים קשה ואפילו צעידה קטנה קשה עלי. מה את מציעה מה אפשר לעשות? למי עלי לפנות? הרופא אמר לי שבתרופות שאני נוטלת יש קצת עיכוב בנושא ירידה במשקל, אשמח מאוד אם תוכלי לייעץ לי, אני במצב מאוד קשה. תודה מראש.
Re: מה עושים?יסמין חיו - מנהלת הפורום 2009-05-06 16:52:45
שלום מיכל
את מתארת מצב מורכב ולא פשוט. גם עליה במשקל בעקבות טראומה, גם 20 שנה עודף משקל, גם תרופות.
ישנן תרופות שמעכבות הרזיה, אבל עדיין במשקל גבוה אין סיבה שלא לרזות. אז יכול להיות שתרדי לאט יותר, אבל עדיין את תהיי במגמת ירידה במשקל.
אני ממליצה לך בחום לעשות כמה דברים:
א. להפסיק לעשות דיאטות כסאח, אבקות ופורמולות. זה לא בריא, ולטווח הארוך גם לא עובד.
ב. להרשם למסגרת תמיכה בקבוצה, או באימון אישי. מסגרת שתלווה אותך כל יום.
ג. לוותר על פעילות גופנית בשלב זה - לפחות עד שתרדי מעט במשקל ויהיה לך קל יותר להתעמל.
בהצלחה!!
יסמין חיו - מנהלת לרדת בקלות
נושא:
תוכן:
שם/כינויי:
אימייל:

** חובה להכניס שם/כינויי ואימייל
. חזרה לפורום
 ירידה במשקל שירות לקוחות ארצי - דיאטה
דיאטה - שירותת לקוחות ארצי לרדת בקלות
03-5117848
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי
נפתחה קבוצת הרזייה
ברמת ישי
לפרטים: נערות ליווי בתל אביב זמינות בדיסקרטיות מלאה להזמנה באתר ladytelaviv.co.il Продвижение сайта о диетологии в Израиле Promoting a Dietetics Website in Israel | גלה חוויה יוקרתית עם נערות ליווי בראשון לציון באתר rai.co.il
דיאטה, ירידה במשקל, מאמן אישי
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי
 ירידה במשקל שירות לקוחות ארצי - דיאטה
דיאטה - שירותת לקוחות ארצי לרדת בקלות
אני מעונין/ ת לקבל מכם טיפים / ניוזלטר בנושאי דיאטה ותזונה נכונה
שם:
דוא"ל:
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי
בלעדי ללקוחותינו
מעקב צמוד יומיומי של דיאטנית
שלח פירוט אכילה וקבל חוו"ד!