דיאטה | דיאטות | אימון אישי להרזיה | לרדת בקלות

דיאטה, דיאטות, אימון אישי
האם משקלך תקין?
דיאטות - מאמן אישי
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי
ק"ג
שם:
טלפון:
דיאטה - תפריט אישי
נציג יצור עמכם קשר בהקדם
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי

יש לך שאלה שקשורה לתזונה? זקוק לעזרה בדיאטה?
יסמין חיו משיבה לשאלותכם.
הוסף הודעה הוסף תגובה SForum
לא מצליחה להרזותsendi 2009-04-28 09:20:06
אני בת 31, עוסקת בספורט כבר יותר מ-10 שנים(אירובי בעיקר, 3 פעמים בשבוע) כאורח חיים.
לפני 10 שנים השלתי ממשקלי 13 ק"ג ע"י דיאטה של ארוחה אחת גדולה ביום וספורט מאומץ.
מאז העליתי לצערי 5 ק"ג (במהלך השנה האחרונה) ואני לא מצליחה להוריד אותם. גובהי 162 ס"מ ומשקלי 70 ק"ג (אני לא נראית שמנה מאחר ואני עוסקת בספורט ויש לי חלק ניכר של שרירים בגוף אבל עדיין, 5 הק"ג הללו מפריעים לי (היות וגם מבחינת היקפים אני מודדת מפעם לפעם ואין שינוי לטובה..) ולמרות שאני מתמידה בעניין הספורט ומשתדלת לשמור על תזונה נכונה(שותה הרבה מים, אוכלת שתיים-שלוש ארוחות ביום ומשתדלת לא לאכול אחרי שבע, כמו-כן אני לא שותה מיצים מכל סוג שהוא, אלא רק מים, לא אוכלת קמח לבן, לא מטוגן וכמעט ולא ממתקים) – לא המשקל ולא ההיקפים לא משתנים ויש תחושה שכלום לא זז...! זה די מתסכל ואני לא יודעת מה לעשות.
תודה מראש, סנדי.
Re: לא מצליחה להרזותיסמין חיו - מנהלת הפורום 2009-04-28 17:34:57
שלום סנדי
אדם פעיל פיזית כמוך שלא מצליח לרזות עושה כנראה משהו לא נכון מבחינה תזונתית. למרות שיש לך מודעות לגבי מה בריא, ומה נכון לאכול - עדיין כנראה יש בעיה בשילובי המזון או בכמויות.
לפי מה שאת כותבת, אני חושבת שאת מקרה קלאסי לאימון אישי ויכול מאוד לעזור לך. וזה אומר מאמן אישי צמוד וזה אומר תפריט שמותאם לך.
את יכולה בהחלט לרזות, עם מסגרת מתאימה כמובן.
נושא:
תוכן:
שם/כינויי:
אימייל:

** חובה להכניס שם/כינויי ואימייל
. חזרה לפורום
 ירידה במשקל שירות לקוחות ארצי - דיאטה
דיאטה - שירותת לקוחות ארצי לרדת בקלות
03-5117848
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי
נפתחה קבוצת הרזייה
ברמת ישי
לפרטים: נערות ליווי בתל אביב זמינות בדיסקרטיות מלאה להזמנה באתר ladytelaviv.co.il Продвижение сайта о диетологии в Израиле Promoting a Dietetics Website in Israel | גלה חוויה יוקרתית עם נערות ליווי בראשון לציון באתר rai.co.il
דיאטה, ירידה במשקל, מאמן אישי
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי
 ירידה במשקל שירות לקוחות ארצי - דיאטה
דיאטה - שירותת לקוחות ארצי לרדת בקלות
אני מעונין/ ת לקבל מכם טיפים / ניוזלטר בנושאי דיאטה ותזונה נכונה
שם:
דוא"ל:
דיאטה, דיאטות, מאמן אישי
בלעדי ללקוחותינו
מעקב צמוד יומיומי של דיאטנית
שלח פירוט אכילה וקבל חוו"ד!