תכנית אורח חיים בריא לילדים ונוער
לפרטים לחצו כאן
הרצאות וסדנאות לארגונים
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

דג בקלה בגריל

מרכיבים

600 גרם דגי בקלה צעירים
1/2 כוס מים
1/2 כוס בצל פרוס
2 לימונים, פרוסים דק
2 כפיות שמן
2 כפות פטרוטזיליה קצוצה
2 שיני שום, פרוסות
1/4 כפית אבקת חרדל
קורט פלפל

אופן ההכנה:
מניחים את הדגים בכלי רחב ושטוח. מערבבים יחד את כל חומרי התחמיץ ויוצקים על הדגים. משהים במקרר למשך הלילה (או כשעה ללא קירור).
מוציאים את הדגים מהתחמיץ, מרפדים תבנית גריל ברדיד אלומיניום וקולים את הדגים, 10 דקות מכל צד, יוצקים על הדגים מדי פעם מנוזלי התחמיץ.
מעטרים בפלחי לימון ומגישים.

אוכלים ונהנים!

 

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם