מאות מכתבי תודה מלקוחות
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

כבד בפטריות

מרכיבים

100 גרם פטריות משומרות
1/3 כוס רוטב סלט צרפתי דל קלוריות
500 גרם כבד עגל או בקר


אופן ההכנה:
מסננים את הפטריות, חותכים אותן לפרוסות ומשרים
ברוטב הסלט במשך 30 דקות.
מסירים מהכבד את שכבת העור הדקה ופורסים לפרוסות
בעובי 1 ס"מ כל אחת.
מסננים את הפטריות ושומרים את התחמיץ.
מברישים את פרוסות הכבד בשני צדדיהן בתחמיץ. שמים את הכבד בגריל במרחק 7.5 ס"מ מהאש למשך 4 דקות.
הופכים ושמים על גבי הכבד את הפטריות. משאירים בגריל עד שהכבד מתרכך, במשך כ-4 דקות נוספות.

ארבע מנות, 181 קלוריות למנה

 
 

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם