מאות מכתבי תודה מלקוחות
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

בקר וירקות מוקפצים

מרכיבים

החומרים לארבעה סועדים
קוביית מרק בקר או כף אבקת מרק
רבע כוס מים רותחים
3 כפות רוטב סויה דל מלח
2 כפות יין לבן יבש
כף קורנפלור
רבע עד חצי כפית זנגוויל מגורר
רבע כפית פלפל שחור
רבע כף שמן
חצי קילו בשר בקר רזה חתוך לרצועות
2 שיני שום קצוצות;
2 כפות מים
חצי קילו תערובת ירקות קפואים;
חצי ספל בצל ירוק קצוץ
4 כוסות אורז מבושל

אופן ההכנה:
* ממיסים אבקת מרק ברבע ספל מים, בקערית קטנה. מוסיפים את רוטב הסויה, היין, הקורנפלור,הזנגוויל והפלפל השחור, ומערבבים.
* מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את רצועות הבקר ובוחשים במשך 4 דקות, עד שהבשר מאבד את צבעו הוורוד. מוציאים מהמחבת.
* מחממים במחבת 2 כפות מים; מוסיפים את כל הירקות ובוחשים 5 דקות עד שהירקות מתרככים. מחזירים את הבקר למחבת, מוסיפים את תערובת אבקת המרק ואת הבצל הירוק. בוחשים במשך 3 דקות.
* מגישים על מצע אורז.

טיפ לטבח: תבשיל מוקפץ מוכן מהר מאוד, ועל כן חשוב שמרכיבי התבשיל יהיו בגודל אחיד כדי שיהיו מוכנים באותו הזמן.
ערכים תזונתיים:
המנה כוללת 490 קלוריות

 


 

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם