מרק יוגורט ואבוקדו
מרכיבים
200 גר' אבוקדו ללא קליפה וגרעין
1 גביע יוגורט 1.5% שומן
1 כוס מרק בטעם עוף, מקורר
1 כף מיץ לימון
1 כף בצל לבן קצוץ
2 כפות בצל ירוק קצוץ
מעט טבסקו
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבלים את האבוקדו והיוגורט במעבד מזון עד שמתקבלת עיסה אחידה.
שופכים לקדירת הגשה ומוסיפים את מרק העוף, מיץ הלימון, הבצל הלבן, התבלינים והטבסקו.
מערבבים היטב. מגישים קר, ומפזרים בצל ירוק על צלחת ההגשה.
4 מנות, 115 קלוריות למנה.