עוד מרק כרובית
מרכיבים
1 ראש כרובית בינוני מפורק לפרחים
2 שקיות של תה לבנדר
חופן גדוש פטרוזיליה טרייה
טיפת תרסיס שמן
אבקת מרק, אגוז מוסקט מגורר פלפל שחור ופפריקה
לפי הטעם.
אופן ההכנה:
לפרק הכרובית, לרסס ולאפות עד להשחמה בחום בינוני
את הפרחים האפויים להכניס לסיר ולמלא במיםלתוך המים
להכניס 2 שקיות של תה לבנדר(כן, כן, זו לא טעות),
להרתיח על אש נמוכה, להוסיף אבקת מרק,
אגוז מוסקט מגורר פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם.
להוציא השקיות
לרסק בממחה עם חופן גדוש פטרוזיליה טרייה עדיפה מסולסלת בגלל הטעם...
מתקבל מרק קרם כרובית טעים
אפשר לשדרג ע"י הקצפת 1/2 כוס חלב סויה חם במקצף של חלב...מעטרים כל מנה במעט חלב מוקצף..
נורית פלד
תודה ללקוחה נורית, על המתכון.