מאפינס סופגניות אפויות
מרכיבים
2 כוס רסק תפוחים (או 2 כפות שמן והיתר מיץ תפוזים)
1 גביע גבינה 1/2% שומן
2 ביצים טרופות היטב
תמצית וניל לטעם
1/2 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור מלאות
3 כפות קמח מלאות
1 שקית אבקת אפיה
12 כפיות ריבה למלית
אופן ההכנה:
לערבב בכף עד להתמזגות החומרים – הבלילה דלילה-לא להוסיף קמח
לצקת לתבניות מאפינס משומנות קלות 43 גובה המאפינס
להניח כפית ריבה באמצע המאפינס
לנער קלות את התבנית
לחמם מראש את התנור לחום 180 מעלות ולאפות כ-30 דקות עד שמשחים
לצנן היטב את המאפינס לפני ששולפים מהתבניות. לשחרר בעדינות מסביב למאפינס עם סכין כי הם דבוקים לתבנית. ורק אז לשלוף מלמטה. ניתן להקפיא—לחמם קלות במיקרו/אובן/תנור לפני ההגשה.
אוכלים בתיאבון!