קומפוט חבושים
מרכיבים
חבושים
מקל וניל
לימון
סוכר דיאט
ציפורן
אופן ההכנה:
רוחצים היטב את החבושים וחותכים לקוביות.
מוסיפים ציפורן ומקלון וניל.
מרתיחים בסיר רגיל או בסיר לחץ עד אשר החבושים יהיו רכים.
יש למלא מים כשני ס"מ מעל החבושים בסיר.
לאחר שהחבושים המבושלים התקררו, מוסיפים לימון וסוכרזית לפי הטעם.
רצוי סוכרזית שאינו על בסיס סכרין על מנת שלא יהיה טעם לוואי.
לכל מי שיכין, יהנה מקומפוט טעים
תודה ללקוח איזי (יצחק) אסא!
בתאבון!