תכנית אורח חיים בריא לילדים ונוער
לפרטים לחצו כאן
הרצאות וסדנאות לארגונים
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

רולדת קפה


10 מנות
מרכיבים

חומרים לבצק:
4 ביצים מופרדות
2 חלמונים
5 כפות אבקת קפה נמס
(רצוי מסוג משובח)
6 כפות סוכר
1 כף שטוח קמח

חומרים למלית:
1 כוס חלב 1% שומן
2 חלמונים
2 כפות סוכר (או ממתיק מלאכותי לפי הטעם)
2 כפיות תמצית וניל
2 כפות שטוחות קורנפלור

לקישוט- אופציונלי
30 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
בכלי נפרד מערבלים חלמונים, סוכר, קמח, קפה נמס ( אם הקפה מגולען רצוי לטחון אותו במעבד המזון לאבקה לפני השימוש).
מקפלים בעדינות את קרם הקפה אל תוך החלבונים עד שהקרם חלק ויציב.
מצפים תבנית אפייה מלבנית בנייר אפייה משומן ומקומח. אופים כ- 15 דקות בחום בינוני עד שהבצק מתייבש מעט מבחוץ אך נותר עם מעט לחות בפנים. מוציאים את הבצק עם נייר האפייה, מניחים על מגבת ומצננים . הכנת המילוי- בסיר קטן ממיסים קורנפלור במעט חלב. מוסיפים את יתרת החלב, 2 חלמונים, תמצית וניל וסוכר ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד שמסמיך למרקם של פודינג. מצננים מעט
מורחים את הקרם על הבצק. מגלגלים את הבצק לאורכו לגליל ארוך, מפזרים את השוקולד המגורר על הרולדה.
לשמור במקרר לפחות 2-3 שעות לפני ההגשה ולהגיש קר.

 

שיהיה בתיאבון!


 
ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם