תכנית אורח חיים בריא לילדים ונוער
לפרטים לחצו כאן
הרצאות וסדנאות לארגונים
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

קיש פלפלים

מרכיבים

1 כף גבינה לבנה 1/2% שומן
3 כפות גבינה צהובה לייט
1 ביצה
לפי הטעם מלח ופלפל שחור
מעט נענע קצוצה
25 גרם מזולה לייט
1.5 כוסות קמח רגיל
3 כפות יוגורט 3% שומן

למלית:
1 ביצה
5 פלפלים בצבעים שונים קלוריים ופרוסים
3 כפות יוגורט 3% שומן
4 כפות גדושות גבינה לבנה 1/2% שומן
500 גרם גבינת כנען מפוררת
25 גרם גבינה בולגרים 5% שומן
2 חלבון ביצה
1 קמח כף

אופן ההכנה:
שמים במעבד מזון את מרכיבי הבצק - הקמח, המזולה, הגבינות, היוגורט, הביצה והחלבונים, ומוסיפים מלח פלפל שחור לפי הטעם ונענע קצוצה, ומערבבים (ניתן להוסיף לבצק עוד חלבון ביצה).
מרססים תבנית עגולה בתרסיס שמן, ומרפדים את התבנית בבצק.
מכניסים את התבנית עם הבצק למקרר למשך זמן הכנת המלית (במידה והבצק מתפורר ניתן להוסיף מעט יוגורט או גבינה לבנה ולערבב).

מערבבים את כל חומרי המלית בקערה נפרדת.
שופכים את תערובת המילוי לתוך התבנית המרופדת.
אופים כ 40 דקות לפחות, ניתן לנעוץ קיסם בפשטידה - אם הוא יוצא יבש, הפשטידה מוכנה.
נהנים מכל ביס!

 
 

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם