מג'דרה עדשים ובורגול
מרכיבים
כוס עדשים שחורים קטנים
שתי כוסות בורגול
בצל גדול
מלח ופלפל שחור לפי טעם
כמון
אבקת מרק
אופן ההכנה:
מרתיחים כרבע שעה את העדשים עם טיפה מלח
בסיר חותכים את הבצל קטן ומטגנים אותו עם 3 כפות שמן עד שישחים
מוסיפים את הבורגול השטוף, את העדשים הרכות לתוך הסיר ומערבבים כשתי דקות
מוסיפים מים שיגיעו סנטימטר מעל הבורגול, מוסיפים מלח פלפל שחור כמון וחצי כף אבקת מרק,
מבשלים חמש דקות על אש קטנה, מכבים את האש ונותנים לזה להתבשל עוד 20 דקות עם האדים.
( ניתן לכסות במגבת)
אוכלים ונהנים!