לזניה
5 מנות
מרכיבים
250 גרם אטריות לזאניה
2 גביעי גבינת קוטג` 5%
2 ביצים
200 גרם רסק עגבניות
מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם
3 שיני שום כתושות
30 גרם גבינה צהובה לייט
אופן ההכנה:
מערבבים את הרסק עם 1/2 כוס מים, מוסיפים פלפל שחור ואורגנו.
בקערה נוספת טורפים את הביצים לתוך הקוטג`.
מצפים תבנית בנייר אפיה. מסדרים בתבנית לפי הסדר שכבות של עלי לזאניה , רוטב וקוטג`.
למעלה מפזרים גבינה צהובה.
אופים ב- 180 מעלות כ- 40 דקות.
בתאבון