דג אמנון בפטריות
מרכיבים
300 גרם בשר דג אמנון נקי מאדרות
1/2 כוס פטריות קצוצות
2 כפיות שמן
1/2 כוס קישואים, מגוררים וסחוטים
3 כפות פירורי לחם
4 כפות מיץ לימון
לפי הטעם מלח, פלפל שחור ורוזמרין
1 עגבנייה, פרוסה
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני. מרססים תבנית פיירקס בתרסיס שמן ומניחים בה את הדגים.
מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את הפטריות והקישואים. מאדים על אש נמוכה עד שיתרככו, ומוסיפים את פירורי הלחם ו- 2 כפות ממיץ הלימון. מתבלים, מערבבים ומסירים מהאש.
שוטחים את תערובת הירקות על הדגים שבתבנית, מעטרים בפרוסות העגבניה ומטפטפים על התבנית את 2 כפות מיץ הלימון הנותרות. אופים כ- 20 דקות.
אוכלים ונהנים!