הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

סלט תיאלנדי

מרכיבים

3 מלפפונים
סלסלת נבטים רחוצים ומסוננים
2 פלפלים דומים חתוכים לרצועות דקות
½ קופסת גרגירי תירס קל
2 כפות פטרוזיליה קצוצה

לרוטב:
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
1-2 כפות שמן סויה
מלח, פלפל
כפית סוכר
לקישוט: פטרוזליה ולימון מגורד

אופן ההכנה:
רוחצים את המלפפונים, לא קולפים . חותכים לגפרורים.
מערבבים עם הנבטים, הפלפל, התירס והפטרוזליה.
בוללים את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה, מנערים היטב ויוצקים מעל לירקות.
מקשטים בפטרוזליה וגרידת לימון.
4 מנות – 130 קל´ למנה

 

שיהיה בתיאבון!


 
ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם