סלט ארטישוק ופירות
מרכיבים
1 קופסה (כ-400 גרם) לבבות ארטישוק משומרים
¼ כוס רוטב סלט איטלקי דל קלוריות
2 כפות חומץ
1 כפית רוטב רויאל
1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים דק
מלח
פלפל
2 אשכוליות
6 כוסות עלי חסה קצוצים
אופן ההכנה:
חוצים את לבבות הארטישוקים. מערבבים היטב את הרוטב עם החומץ, רוטב רויאל, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
יוצקים את התערובת על לבבות הארטישוקים. מכסים ומקררים במשך 3-4 שעות או למשך הלילה.
מקלפים את האשכוליות, מפרקים לפלחים ומסירים את הקרום הדק מכל פלח.
מערבבים בקערה גדולה את החסה עם פלחי האשכוליות ולבבות הארטישוק.
יוצקים על הסלט את הרוטב שבו היו שרויים הארטישוקים, ומקפיצים קלות כדי לצפות ברוטב את כל מרכיבי הסלט.
8 מנות- 62 קלוריות למנה
שיהיה בתיאבון!