תכנית אורח חיים בריא לילדים ונוער
לפרטים לחצו כאן
הרצאות וסדנאות לארגונים
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

דג מאודה על מצע ירקות

מרכיבים

דג סול או מושט או הליבוט (אפשר חתיכה מזה וחתיכה מזה)
שקית ירקות קפואים
מים כ- 2/3 מגובה הירקות
כורכום
קארי
כמון
זנגוויל
אבקת מרק בצל
מלח

אופן ההכנה:
שקית ירקות קפואים "למרק עוף" (זה בא נקי ופרוס).
שופכים את תוכן השקית למחבט טפלון או קרמי. מוסיפים מים (כ- 2/3 מגובה הירקות, משמע – מעט)
מתבלים בכורכום, קארי, כמון וקורט זנגוויל (קצת מכל דבר - לא להגזים בתיבול – פשוט אין צורך) כאשר מתחיל לרתוח, מערבבים פעם אחת ומוסיפים כף אבקת מרק בצל.
על הירקות, המהווים מצע נהדר וריחני, מניחים כמה פרוסות של דג סול או מושט או הליבוט (אפשר חתיכה מזה וחתיכה מזה).
מעל הדג מפזרים מעט מלח או מלח שום. לא מערבבים. הדג שוכב לו בנחת על הירקות ונהנה מן האדים המבושמים.
סוגרים מכסה ולא נוגעים בתבשיל במשך 20 דקות על אש נמוכה. בודקים חתיכה מהגזר ע"מ לוודא שזה התרכך (גם זה לא יותר מדי) אם כן, מכבים ומגישים לשולחן עם כלי הבישול. אם משתמשים בכף הגשה מספיק רחב ושטוח, הדג לא יתפרק בזמן שנגיש אותו לצלחת.
הדג מתקבל עסיסי, עדין, משהו משהו. אוכלים אותו יחד עם הירקות

בתודה ללקוחה אני אבס!

אוכלים ונהנים!

 

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם