קציץ בשר בתנור
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר חזה עוף או הודו או בקר טחון
1 תפוח אדמה בינוני, קלוף ומגורר גס
1 בצל בינוני, מגורר גס
1 ביצה טרופה
1 שקית אבקת מרק דל- קלוריות
תבנית כיכר באורך 25 ס"מ משומנת בתרסיס שמן
לפי הטעם מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני - 180 מעלות
שמים בקערה גדולה את כל החומרים, מבשלים במלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
שוטחים את התערובת בתבנית ואופים כחצי שעה.
אוכלים בתיאבון!