עוף, אורז וירקות
מרכיבים
6 כרעים עוף או כמספר הסועדים
1 כוס אורז או יותר שטוף
1 בצל קצוץ
1 פלפל ירוק קצוץ
1 פלפל אדם קצוץ
1 פלפל צהוב קצוץ
מלח, פלפל, אבקת פלפל אדום מתוק,
אבקת פלפל אדום חריף, כורכום שמן קנולה.
אופן ההכנה:
מערבבים מלח, פלפל, חומרי האבקות ומוסיפים שמן קנולה.
מתבלים את כרעי העוף בחומרי האבקות עם השמן ועושים להם מסג' נעים.
בתבנית מפזרים את הבצל הקצוץ, מעליו מפזרים את כל סוגי הפלפלים הקצוצים.
מעליהם מוסיפים את האורז השטוף.מעל האורז מסדרים את כרעי העוף המתובלים.
מוסיפים לתבנית כ-2-3 כוסות מים מעורבבים עם חומרי התיבול שנשארו מהעוף.
(לשים לב לא לשפוך את המים על העוף אלא על האורז והירקות).
לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור למשך כשעה. לאחר מכן להוריד את נייר הכסף ולהשחים במשך כ- 10 דקות. להוציא את העוף מהתבנית ולערבב את האורז עם הירקות.
יוצא מעדן שחבל על הזמן.
תודה ללקוחה אולגה רבינוביץ'!