לביבות תפוחי אדמה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה קצוצים
2 בצלים קצוצים
100 גרם פטריות קצוצות
2 ביצים
מלח ופלפל
מעט אבקת מרק
מעט פירורי לחם
אופן ההכנה:
להרתיח מים, להמליח , להכניס את תפוחי האדמה, לבשל עד שהם רכים , למעוך אותם.
לטגן את הבצל והפטריות. לערבב את כל המצרכים + מחית תפוחי אדמה + בצל ופטריות.
ליצור קציצות לשטח אותן. להניח את הקציצות על נייר אפיה משומן.
להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 25 דקות, להפוך באמצע, 10 - 15 דקות לצד או עד שמזהיב.
אוכלים בתיאבון!