תכנית אורח חיים בריא לילדים ונוער
לפרטים לחצו כאן
הרצאות וסדנאות לארגונים
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

"שלג" תפוזי

מרכיבים

½ 1 כפות ג'לטין
½ כוס סוכר
2 כוסות מים
1 קופסה (210 גרם) מיץ תפוזים מרוכז קפוא
¾ כפית קליפת תפוז מגוררת
3 חלבונים

אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את הג'לטין, הסוכר והמים.
מבשלים על אש קטנה ובוחשים כל הזמן, עד שהג'לטין נמס.
מסירים מעל האש, מוסיפים את המיץ המרוכז וקליפת התפוז.
בוחשים עד שהמיץ מפשיר.
מקררים עד שהתערובת נקרשת חלקית. מעבירים
את התערובת לקערה גדולה.
מוסיפים את החלבונים ומקציפים במהירות גבוהה במיקסר
חשמלי עד שהתערובת נעשית קלה ואווירית, במשך דקה
או שתיים. מעבירים לתבנית שתכולתה ½ 5 כוסות או לצלוחיות, ומקררים עד שהקינוח מתקשה כליל.
(עלולה להופיע הפרדה לשכבות. כדי למנוע אותה צריך לתת לתערובת הג'לטין להתקרש עד כמה שאפשר לפני הוספת החלבונים. את פעולת ההקצפה יש לעשות בתוך קערה מקוררת היטב ובמקצפים מקוררים.)
10 מנות- 83 קלוריות מנה
* אפשר להכין גם בטעם לימון

 


 

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם