עגבניות וקישואים ממולאים באורז
מרכיבים
4 עגבניות גדולות ובשרניות
4 קישואים גדולים ובשרניות
2 כפיות שמן זית
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 גבעול סלרי קצוץ דק
120 גרם פטריות חתוכות
1 כוס אורז מבושל
מלח פלפל
1 כף ריחן טרי קצוץ או
1 כף ריחן יבש
אופן ההכנה:
מרוקנים את העגבניות והקישואים מבשרם ומסדרים אותם בתבנית אפייה.
מחממים את השמן במחבת קטנה ומאדים בתוכו את הבצל הקצוץ, הסלרי והפטריות במשך 3-4 דקות, עד שהירקות מתרככים.
בקערה בינונית מערבבים את האורז המבושל, הירקות המאודים, בשר העגבניות המלח, הפלפל והריחן.
ממלאים את העגבניות והקישואים במלית אורז. מקשטים בעשבי תיבול לפי הטעם.
נהנים מכל ביס!
בתאבון!