לביבות תרד
4 מנות
מרכיבים
1 חבילת תרד עלים מוקפא, מופשר (400 גרם)
1 ביצה
3 חלבונים
3 כפות קמח רגיל
3 כפות פירורי לחם
2 שיני שום מעוכות
קורט אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל שחור טחון טרי
תרסיס שמן לטיגון
להגשה:
גביע יוגורט 3% שומן
חופן עירית קצוצה
אופן ההכנה:
שמים במחבת את התרד ומאדים כ 10 דקות, ללא תוספת מים. מסננים, סוחטים וקוצצים לרצועות. מעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את יתרת החומרים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב.
מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן, ומחממים על אש בינונית. צרים מהבלילה 8 לביבות ומטגנים משני הצדדים.
מערבבים את היוגורט עם העירית ומגישים עם הלביבות.