תכנית אורח חיים בריא לילדים ונוער
לפרטים לחצו כאן
הרצאות וסדנאות לארגונים
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

לביבות תרד

4 מנות
מרכיבים


1 חבילת תרד עלים מוקפא, מופשר (400 גרם)
1 ביצה
3 חלבונים
3 כפות קמח רגיל
3 כפות פירורי לחם
2 שיני שום מעוכות
קורט אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל שחור טחון טרי
תרסיס שמן לטיגון

להגשה:
גביע יוגורט 3% שומן
חופן עירית קצוצה

אופן ההכנה:
שמים במחבת את התרד ומאדים כ 10 דקות, ללא תוספת מים. מסננים, סוחטים וקוצצים לרצועות. מעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את יתרת החומרים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב.
מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן, ומחממים על אש בינונית. צרים מהבלילה 8 לביבות ומטגנים משני הצדדים.
מערבבים את היוגורט עם העירית ומגישים עם הלביבות.

 


 

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם